Contact : +40-768-072-384 / +40-752-170-279

  Cere o cotație

Despre noi

Gold Translations este o echipă tânără și pasionată care își propune să ofere servicii de înaltă calitate în domeniul traducerii și interpretării. Prin dorința lor de a-și pune în practică abilitățile lingvistice și dedicarea pentru acest domeniu, și-au dezvoltat un ritm dinamic si flexibilitate conform cerințelor clientului.

Echipa este compusă doar din traducători și interpreți autorizați de Ministerul Justiției, aceștia fiind aleși în urma unor verificări riguroase care atestă gradul de pregătire și experiența în domeniu. Traducerile efectuate păstrează sensul original al textului și se realizează în conformitate cu cerințele clientului.

Ne dorim să fim mai mult decât un simplu birou de traduceri, ne propunem să fim echipa de profesioniști cu care să colaborați pe termen lung, întrucât vă înțelegem exigențele și cerințele particulare. În acest sens, Gold Translations vă pune la dispoziție un sistem de administrare online a comenzilor pentru a facilita procesul de prelucrare a traducerilor dumneavoastră și de asemenea, posibilitatea de a cere o cotație direct prin intermediul website-ului nostru.

De ce noi?

 
 

Traducătorii noștri sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență în traduceri din mai multe domenii de activitate. Printre acestea se numără: juridic, economic-financiar, medical, tehnic, construcții, comercial, auto, industrie chimică și petrol.

Fiecare proiect necesită o abordare diferită datorită variabilelor sale (volumul, complexitatea, termenul de predare), ceea ce înseamnă și o valoare diferită. În funcție de cerințele clientului vom aprecia prețul corect al proiectului. Un preț mic nu înseamnă o traducere de proastă calitate, cum nici un preț mare nu înseamnă calitate mai bună.

Ne veti găsi întotdeauna pregătiți să venim în întâmpinarea barierelor lingvistice cu care vă confruntați, suntem aici șapte zile din șapte. Disponibilitatea este unul dintre atuurile noastre.

Suntem tineri, dinamici și dedicați în ceea ce facem. Suntem mereu în căutare de nou și suntem la curent cu ultimele tehnici și metode de abordare a proiectelor. Cu toate acestea, avem experiență în domeniu și avem cunoștințe vaste.

Comunicarea este un factor cheie în finalizarea cu succes a oricărui proiect și de foarte multe ori se întâmplă ca din cauza unei comunicări defectuoase, proiectul să fie sortit eșecului. Comunicarea face parte din domeniul nostru de activitate, astfel că înțelegem acest aspect mai bine ca oricine.

Timpul este un factor esențial în viața de zi cu zi, așadar venim în sprijinul clienților noștri cu serviciul de predare a comenzilor oriunde în București pentru a vă scuti de timpul pe care l-ați irosi pe drumuri pentru a intra în posesia documentelor dumneavoastră.

Când aveți nevoie de servicii de traducere vă doriți ca fiecare proiect să fie gata în functie de programul dumneavoastră și livrat la termenul stabilit. De regulă, aveți nevoie de traducere cât mai repede posibil. De aceea, noi am creat un sistem organizat de prioritizare a proiectelor în funcție de dorințele clienților.

Organizarea este foarte importantă pentru noi, așadar am dezvoltat un sistem rapid prin care să apreciem corect valoarea pe care o are o comandă, ținând cont de domeniul de activitate pentru care se solicită traducerea, exigențele clientului, volumul de lucru, timpul necesar efectuării traducerii în ritm normal sau urgent, termenul de predare. Având în vedere toate aspectele enumerate mai sus, vom răspunde oricărei solicitări în cel mai scurt timp posibil.

Fiecare regiune are tradițiile și obiceiurile sale, iar acest aspect se reflectă foarte bine în dialecte. Vă doriți ca mesajul dumneavoastră să aibă impact cultural, iar noi știm exact cum să realizăm acest lucru.