Contact : +40-768-072-384 / +40-752-170-279

  Cere o cotație

Interpretariat

Interpretariat


INTERPRETARIAT SIMULTAN

Practicat cu preponderență în cadrul conferințelor, interpretariatul simultan presupune traducerea discursului în timp real.

Acest serviciu se tarifează la oră și constă în traducerea orală a discuției.

O zi de interpretariat simultan se consideră ca având 6 ore. Intervalul în care se desfasoară serviciul de interpretariat simultan este de 08:00-18:00*.

*pentru evenimentele desfășurate după ora 18:00 se percepe un tarif special.

Onorariul pentru un astfel de serviciu nu este niciodată fix și întotdeauna se va ține cont în formularea prețului de: ziua evenimentului, durata evenimentului, locatia evenimentului, domeniul de interpretare, numărul de persoane pentru care se prestează acest serviciu, intervalul orar.

INTERPRETARIAT CONSECUTIV

Interpretariatul consecutiv este practicat îndeosebi la întâlnirile de afaceri sau la evenimentele susținute în cadru oficial, dar și la biroul notarului sau la oficiul stării civile (de ex.: interpretariat pentru oficierea căsătoriei).

Recomandăm acest tip de interpretariat pentru misiunile economice, întâlnirile de afaceri, prezentări, negocieri, traininguri, conferințe, delegații, seminare, interpretariate notariale.

Cele mai solicitate servicii de interpretariat sunt: interpretariat la întâlniri de afaceri; interpretariat la târguri; interpretariat la expoziții; interpretariat notarial; interpretariat la negocieri.